Vloercoating

Vloercoating

Het aanbrengen van een vloercoating is een prima oplossing als u de eigenschappen en het uiterlijk van uw huidige vloer wilt wijzigen, zonder hiervoor de vloer te vervangen.

Zelfde vloer, andere coating

Als uw vloer nog in uitstekende staat is, maar toe is aan een opfrisbeurt, dan kan een vloercoating uitkomst bieden. Deze vloerafwerking kan in alle RAL en NCS kleuren worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk de coatingvloer van antislip te voorzien of juist een gladde uitstraling te geven.

Anti-allergeen

Coatingvloeren zijn net als andere gietvloeren naadloos en vloeistofwerend. Bovendien is een vloer als deze anti-allergeen, wat een uitstekend alternatief biedt voor mensen met allergieën. Tevens is de coating stof- en vuilafstotend, zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen.

Toepassingen coatingvloer

Voor de particuliere markt is een coatingvloer toepasbaar op alle vloeren die over een vlakke ondergrond beschikken. Voor de zakelijke markt is een vloercoating bijvoorbeeld een mogelijkheid voor een kantoor- of bedrijfsruimte, maar ook voor parkeergarages of –dekken kan deze mogelijkheid een oplossing zijn.

Belastbaarheid

Een coatingvloer is duurzaam en geschikt voor lichte tot halfzware belasting van een vloer. Voor vloeren die zwaarder belastbaar moeten kunnen worden of bij een instabiele ondergrond is een gietvloer aan te raden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.