Vloerafwerking

Vloerafwerking

Voor het realiseren van de vloerafwerking in uw huis of in een bepaalde ruimte zijn er verschillende keuzes. Het assortiment vloeren is bij Coaton enorm groot. De vloercollectie bestaat uit de volgende soorten:

Passende vloer

Voor elke woon- of werksituatie is er een passende vloer te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een decoratieve woonkamervloer van industrieel woonbeton of een functionele, slijtvaste bedrijfsvloer met een extra lange levensduur. Ook als er hoge eisen worden gesteld aan een nieuwe vloer op het gebied van hygiëne of een snelle en eenvoudige reiniging, vindt u bij Coaton de juiste oplossing.

Vloerspecialiteiten

Extra bijzonder zijn onze vloerspecialiteiten van Cimentart voor een niet te onderscheiden betonlook of Arturo Unique Flooring, de gietvloer die u helemaal zelf kunt ontwerpen.

Showroom

Alle vloeren zijn te zien in onze showroom in Assendelft (Zaanstad). Komt u gerust naar de Zaanstreek om de mogelijkheden te bekijken en vergelijken.

Vloerafwerking vooraf

Coaton is naast het aanbrengen van uw vloerafwerking tevens gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren of een totale vloerrenovatie.