Gietvloer

Gietvloer

De industriële uitstraling van een kunststof gietvloer is niet alleen bij bedrijfsgebouwen populair, tegenwoordig worden vloeren van kunststof ook door particulieren zeer gewaardeerd en volop toegepast. Bent u op zoek naar een strakke vloer in uw (nieuwe) woning? Of wilt u na de verbouwing of renovatie van uw woning een volledig naadloze, industriële vloer in uw interieur? De collectie van Coaton biedt verschillende soorten kunststof (giet)vloeren, voor elke kamer en elke woonstijl.

Voordelen

Er zijn veel voordelen aan een kunststof gietvloer. Naast het strakke uiterlijk zijn de vloeren geheel naadloos, bestand tegen water en vocht en uiterst slijt- en krasvast. Tel daar de onderhoudsvriendelijke en duurzame eigenschappen bij op en u wilt nooit meer een andere vloer.

Aanbrengen gietvloer

Gietvloeren kunnen op iedere ondergrond worden aangebracht, zelfs als de bestaande vloer uit hout of tegels bestaat. Daarnaast kan een gietvloer desgewenst ook worden voorzien van vloerverwarming.

Eigen design

Naast de keuze uit strakke gietvloeren in verschillende kleuren, is het ook mogelijk uw eigen vloer te ontwerpen. In samenwerking met Arturo Unique Flooring kunt u bij Coaton de vloer van uw dromen realiseren.