Siergrindvloer

Siergrindvloer

Een siergrindvloer is, net als bij een troffelvloer, een mix van verschillende materialen. Voor een siergrindvloer wordt, anders dan bij een gietvloer, een transparante epoxyhars gemengd met speciaal gewassen, gedroogd en op maat gezeefd grind in vrijwel elke gewenste kleur.

Soorten siergrind

De meeste siergrindvloeren worden aangebracht met korrels van 2-3 mm. Een fijnere structuur wordt bereikt met kleinere korrels van 1-2 mm, maar juist grover kan ook: er kunnen grindkorrels van 3-4 mm worden toegepast. De vloeren zijn leverbaar in maar liefst 60 verschillende kleuren en indien gewenst is het, net als bij een troffelvloer of gietvloer van Arturo Unique Flooring, mogelijk uw eigen design, logo of naam in de vloer te laten aanbrengen.

Siergrindvloer in de praktijk

De open korrel van een siergrindvloer heeft een sterk stof- en geluidsabsorberend vermogen. Nog meer voordelen zijn onder meer de slip- en slijtvastheid en naadloze afwerking. Vanzelfsprekend is een vloer van siergrind onderhoudsvriendelijk en makkelijk te onderhouden.
Siergrind kan bijna overal worden toegepast, ook bijvoorbeeld in de badkamer, in een douchebak, op de traptreden en op vensterbanken. Coaton laat u graag zien wat siergrind voor uw ruimte kan doen. Bekijk de verschillende diktes korrels en kleuren in de showroom.