Troffelvloer

Troffelvloer

Ook uit de collectie van Coaton is de troffelvloer. Deze vloer bestaat uit een hoogwaardige epoxyhars, gemixt met zeer fijn grind en vulstoffen. De vloer krijgt twee seallagen, waardoor deze compleet vloeistofdicht is.

Eigenschappen troffelvloer

Een troffelvloer heeft een licht gemêleerd, stoer uiterlijk. De toevoeging van het fijne grind geeft de vloer niet zo’n strakke en gladde structuur als een vlakke gietvloer. Hierdoor is de vloer veel minder gevoelig voor butsen en krassen. Troffelvloeren zijn slijt- en stootvast en kunnen in legio kleuren over vrijwel elke bestaande ondervloer worden gelegd.

Toepassingen

Een troffelvloer is geschikt voor veel verschillende ruimtes. Zowel in een zakelijke of publieke omgeving (fabriekshal, (parkeer)garage, school, galerij) als in uw eigen woning (hal, keuken, badkamer). De vloer leent zich, net zoals de wat grovere siergrindvloer, ook uitstekend voor het aanbrengen van uw logo of naam in de vloer. Laat u uitgebreid informeren door Coaton en bekijk de voorbeelden in de showroom om een goede indruk te krijgen van het uiterlijk en de structuur.