Kwarts betonvloer

Kwarts betonvloer

Coaton kwarts betonvloer is een naadloze natuurlijke minerale cementgebonden vloerafwerking, dus met de natuurlijke kenmerken van beton. Dit wordt bereikt in een minimale laagdikte van 5 mm en een maximale laagdikte van 10 mm. ( grotere laagdiktes op aanvraag ).
Coaton kwarts betonvloer is een vloer die gemêleerd is van kleur, waarin spaanslagen, luchtbellen en mogelijke craquelé / scheurvorming kan voorkomen zoals van een echte industriële werkvloer verwacht kan worden.

Met een geringe laagdikte wordt toch het natuurlijk effect bereikt van een industriële vloerafwerking.  De Coaton kwarts betonvloer kan over nagenoeg alle bestaande harde vloerafwerking worden aangebracht, waaronder bestaand tegelwerk – zandcement dekvloer ( met vloerverwarming ), anhydrietvloer e.d.

Tevens kan de vloer gebruikt worden om oude verweerde betonvloeren een nieuwe look te geven en tegelijkertijd uit te vlakken dit om weer een stofvrije makkelijk te reinigen en veilige werkplek te creëren.

Coaton kwarts betonvloeren zijn er in 7 natuurlijke tinten te verkrijgen en in twee soorten afwerkingen, te weten: natuurlijk en gepolijst.
De afwerklagen zijn er in verschillende glansgradaties, mat – zijdeglans en hoogglans.

Door intensief in de loop der jaren krijgen de vloeren steeds meer karakter wat een echte werkvloer benadrukt.

Het onderhoud van de Coaton kwarts betonvloeren zijn uitermate makkelijk, bij aanschaf van de vloer krijgt u dan ook een uitgebreide schoonmaak advies welke naadloos op de vloerafwerking aansluit.

Meer informatie? Neem contact met ons op.