CimentArt

Maak kennis met de meest veelzijdige, decoratieve en duurzame vloer- en wandafwerking die op de Europese markt verkrijgbaar is: CimentArt.

Wat is CimentArt?

CimentArt is een bijzondere cementgebonden wand- en/of vloercoating uit het Spaanse Alicante en heeft eindeloos veel toepassingsmogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De coating is uit meerdere lagen opgebouwd, maar is evengoed slechts 4 mm dik en oersterk: het barst of scheurt absoluut niet. Bovendien hebben speciaal ontwikkelde componenten het product gegarandeerd waterdicht en –werend gemaakt.

Luxe uitstraling

De variaties in kleuren en structuren en de luxe, betonlook uitstraling zorgen voor een moderne, geheel eigen sfeer in uw woning of bedrijfsgebouw. De afwerking is naadloos, slijtvast en uitermate onderhoudsvriendelijk. Met CimentArt kiest u voor een duurzaam, universeel product met veel gezichten.

Toepassingsmogelijkheden

Naast applicatie op vloeren en wanden kan het ook uitstekend worden gebruikt voor andere oppervlakken. Denkt u bijvoorbeeld aan badkamer- en toiletinterieurs, keukenbladen, buitenmeubilair, zwembaden en nog veel meer. Zakelijk gezien kan ieder (bedrijfs)gebouw worden uitgevoerd met het microcement: parkeergarages, gevels, kelders, dakterrassen en ga zo maar door. Het multifunctionele karakter maakt CimentArt tot een van de meest veelzijdige producten in zijn soort.

Exclusief dealer

Coaton is exclusief dealer van CimentArt in (Noord-)Nederland en tevens officieel certificeringsbedrijf van deze unieke cementcoating. Regelmatig worden er dagcursussen georganiseerd voor stukadoors, die zich na het behalen van het certificaat officieel CimentArt stukadoor mogen noemen. Wilt u meer informatie over deze certificering, neemt u dan vrijblijvend contact op met Coaton om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u zien wat er allemaal met CimentArt kan? In de showroom van Coaton zijn de variaties uitgebreid in de praktijk te bekijken, laat u inspireren door de vele voorbeelden.

Download de Ccoaton brochure voor meer informatie